Design your own Career at Career Connection Café

geplaatst in: Geen categorie | 0

Hoe zou jouw loopbaan eruit zien als jij het deze zelf zou ontwerpen? Wat zou jij doen?
Loopbaanontwikkeling is net als ontwerpen, design, je kunt deze vormen naar je eigen visie en je eigen ideeën. Je mag deze vormen met je eigen creativiteit en op je eigen manier nieuwe mogelijkheden creëren. Iedere fase van een loopbaan heeft nieuwe uitdagingen en ik geloof erin dat het mogelijk is je loopbaan zo te ontwerpen zodat deze bij je past en jij je volle potentieel kunt en mag bereiken. Dit is waar design meets loopbaanontwikkeling.

Dit is wat ik jou wil laten ervaren tijdens het Career Connection Café op dinsdag 23 oktober. In een ontspannen en informele sfeer, wil ik jou helpen een start te maken met een nieuwe ontwerp van je loopbaan en laten zien dat jij nieuwe en uitdagende mogelijkheden voor jezelf te creëren. Career Connection Café staat in het teken van reflecteren en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, deze mogelijkheden zien en durven deze aan te gaan.

Design your own career

Het programma:

11:00 – 12:00 – Workshop – Design your own career
Begin met het ontwerpen van je loopbaan door gebruik te maken ontwerpmethoden die Designers ook gebruiken. Aan de slag met een potlood, pen, een stift of maak een mood board en start met het ontwerpen van je eigen loopbaan. Ik help je met een paar uitdagende vragen waarmee jij aan de slag kunt en die jou stimuleren om een start te maken met een mooi ontwerp.

12:30 – 13:30 – Lunch Break out session: REFLECT TO REVISE
Je bent hard aan het werk om te voldoen aan de eisen die je baan aan je stelt en je vindt het een uitdaging om te denken aan strategische stappen die jij zou willen zetten om jouw loopbaanwensen en ontwikkeling vorm te geven. Je neemt en hebt niet eens de tijd om hierover na te denken.

Dan is dit jouw moment om even uit de dagelijkse routine te stappen! Deze sessie daagt je uit om te reflecteren op jouw loopbaan en nieuwe beelden en ideeën te ontdekken waarmee jij je loopbaan verder kunt vormgeven. Verras jezelf, neem een moment om te reflecteren en te bedenken welke stappen jij kunt zetten om het vanaf vandaag anders te doen.

14:00 – 15:00 – Workshop – Kickstart your career –  Vind jouw droombaan op een fijne en succesvolle manier.
In deze workshop laat ik je graag zien hoe je jouw sollicitatie-frustatie om kunt zetten in succes. Jouw werkvindtocht gaat niet over het vinden van een baan, het gaat over jouw droombaan. Deze vind je niet door eeuwig sollicitatiebrieven en CV’s rond te sturen, daar is meer voor nodig. In deze workshop laat ik jou zien hoe jij op een fijne en strategische manier jouw droombaan kunt veroveren.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen, schrijf je daarom via de volgende link in voor één van de workshops. https://goo.gl/forms/2p6R3IBGbBZsoWhO2  

Tussen de workshops en daarna kun je binnen lopen voor een kort gesprek over:

  • Hoe loopbaan coaching jou kan ondersteunen je loopbaanontwikkeling te versnellen.
  • Hoe jij nieuwe kansen en mogelijkheden voor jezelf kunt creëren in elke fase van je loopbaan.
  • Tips & Tricks over het veroveren van je droombaan op een fijne en strategische manier.

Denk jij dat het mogelijk is je eigen loopbaan vorm te geven?
Dat je een nieuwe visie en nieuwe manieren om jezelf te ontwikkelen kunt creëren?
Ik denk van wel en help jouw graag je eigen loopbaan te sturen.

Career Connection Café is er voor iedereen. De workshops worden gegeven in het Engels. En natuurlijk spreek ik ook Nederlands Career Connection Café is geopend van 11:00 en 18:00 uur. Je vindt ons in de workshop ruimte op de 8e of 9e etage en herkent ons aan de Career Connection Banner.  

Over Mariëlle
Mariëlle Obels is loopbaancoach met een achtergrond in HR en Psychologie. Haar expertise ligt in het ondersteunen van mensen bij het maken van een volgende stap in hun loopbaan op een fijne en toegankelijke manier. Lees meer over Mariëlle: http://careerconnection.nl/marielle/

Ontmoet mij tijdens Manifestations en maak een start met het ontwerpen van je eigen loopbaan!

CONNECT | REFLECT | DESIGN | MAKE YOUR DREAMS COME TRUE | ACHIEVE YOUR FULL POTENTIAL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *