Ben je op zoek naar een unieke lokatie om groots te exposeren in het hart van DDW?

Manifestations is de meest innovatieve tech presentatie van de Dutch Design Week 2018. In 2016 winnaar van de award “Best Dutch Design Week exhibition” en bestempeld als het meest innovatieve event van Nederland.

Art&Design&Technology

We zijn altijd op zoek naar jonge, creatieve designers met een passie voor innovatie. Dus, werk jij aan een mooi project of een mooi idee: neem contact op met ons.

Waarom meedoen?

Van 20 tot 28 Oktober 2018, openen de deuren van de toekomst in Eindhoven, een stad die innovatie en creatieve energie ademt. Dit jaar is de 17e Editie van DDW, wat betekent dat je de kans hebt om werk te delen met duizenden bezoekers.
Ook dit jaar is Manifestations een van de top locaties tijdens de Dutch Design Week omdat onze expositie van hoge kwaliteit is en geïntegreerd is met de meest geavanceerde projecten van Art&Tech&Fun.
We zijn op zoek naar de slimste ideeen en de nieuwste perspectieven die er veelbelovend uitzien. Door middel van jouw innovatieve werken willen we de bezoeker de vraag: Will the Future Design Us? laten beantwoorden.

Als je de toekomst wilt maken, is Manifestations jouw plek.

Schrijf in voor Manifestations 2018

Manifestations daagt iedereen uit die op het professionele vlak van innovatief design op het gebied van tech, en dan vooral de rol van tech in de toekomst bevindt, bij ons te exposeren.
Als je meedoet, heb je de mogelijkheid om je werk te presenteren samen met een groot aantal jong talent,  belangrijke designers en ontwerpers.
Mail Natasja van der Velden: organisatie [at] manifestations.nl

Zet je zelf in de spotlight

Niet alleen het gewone publiek maar ook de pers en de sponsoren bezoeken Manifestations. Manifestations geeft je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en goede zaken te doen.
Afgelopen jaar, het tweede jaar van het event, waren we meer succesvol dan ooit om allerlei bezoekers te trekken met 47.000 bezoekers.

Tegenwoordig lijkt er een tendens te zijn dat meer en meer bedrijven geïnteresseerd zijn in creativiteit en inspiratie ter vergroting van innovatie.
Steeds meer bedrijven zien dat creativiteit essentieel is voor hun bedrijfs innovatie cyclus en tegelijkertijd zijn ze geïnteresseerd om Manifestations te bezoeken. We willen hen overtuigen dat het belangrijk is om designers te integreren in hun proces vanaf het begin.

Op deze manier vallen alle deelnemers binnen het zelfde programma.

 

Pers en publiciteit
DDW trekt journalisten en fotografen, bloggers en scouts van over de hele wereld. Als officiële deelnemer wordt je werk actief onder de aandacht gebracht bij onze mediapartners.

Gezien worden
Designliefhebbers, inkopers, curators en collega’s: DDW trekt publiek op grote schaal. Website en social media worden tijdens het evenement druk bezocht en geraadpleegd.

Netwerk verbreden
Tijdens DDW leg je contacten. Met collega’s, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, onderwijs en de culturele sector, mogelijke samenwerkingspartners en mensen die je inspireren.

Goede zaken 

DDW is óók zakendoen. Het bedrijfsleven en de industrie zijn er rijk vertegenwoordigd, je doelgroep ook. Daarnaast onderhoudt DDW goede contacten met internationale design evenementen, kennisinstituten en subsidieverstrekkers.

Veel plezier
Eindhoven is een echte designstad – met een rijk industrieel verleden en twee vooraanstaande opleidingsinstituten in design. Het is ook de thuishaven van talrijke ontwerpers en hun creatieve broedplaatsen. Iedereen die er geweest is tijdens DDW zal het beamen: dit evenement is enthousiasmerend, inspirerend; een bijzondere ervaring.
Eindhoven is negen dagen lang the place to be in een ongedwongen sfeer.

Meld je aan via Natasja van der Velden: organisatie [at] manifestations.nl