Manifestations zoekt inspirerende, behulpzame en vindingrijke vrijwilligers voor haar team om de Manifestations expositie op te bouwen en te laten draaien tijdens de Dutch Design Week van dit jaar. Neem deel aan de toekomst en word vrijwilliger bij dit state-of-the-art Art, Tech & Design event!

Waarom helpen bij Manifestations?

Als lid van het vrijwilligers team van Manifestations kun je een rol spelen bij de transformatieve beweging om technologie te democratiseren. Je kunt voor verschillende taken worden ingezet; van het assisteren van bezoekers en kunstenaars tot het uitvoeren van ondersteunende taken in samenwerking met collega’s. Je kunt bezoekers verwelkomen bij de ingang of een rondleiding voor hen verzorgen. Of je kunt onze geëngageerde kunstenaars assisteren bij de installatie van hun werk en dit helpen bewaken tijdens de DDW. Vrijwilligers met sterke handen en die technische hulp kunnen geven, hebben we ook hard nodig. De meest spontane vrijwilligers kunnen het grote publiek benaderen in de omliggende straten en in het centrum van de stad met de flyers van Manifestations. Vrijwillige fotografen en video-graphers zijn onmisbaar tijdens de expositie om niet alleen de kunstwerken vast te leggen maar ook om de fantastische vibe op de 8e en 9e verdieping van het VEEMgebouw te fotograferen.
Werken als vrijwillger biedt je de gelegenheid om aan deze unieke ervaring deel te nemen met gelijkgestemde vrijwilligers en professionals van verschillende achtergrond!

Enter the Future

Manifestations wil de gemeenschap dichter bij kunst en technology brengen, zodat wij de discussie over hoe de digitale transformatie ons leven kan beïnvloeden, kunnen aangaan!

Wij zorgen voor onze vrijwilligers

Voor, tijdens en na de expositie wordt je begeleid door de Manifestations organisatie. Er wordt een meetup georganiseerd voorafgaand aan de DDW zodat je bekend raakt met de expositie en het team leert kennen. Je zult uitgebreid de gelegenheid hebben om met de kunstenaar te spreken en de kunstwerken te leren kennen. Onze backstage ruimte biedt gelegenheid om een pauze te nemen met een kop koffie of thee.

Na afsluiting van Manifestations zullen we gezamenlijk vrijwel zeker kunnen terugkijken op een unieke en indrukwekkende ervaring!

 

Schrijf je hier in (lees het hele formulier door voor tijden en functies) http://bit.ly/Manifestations2018  en http://bit.ly/Manifestations2019

Heb je vragen stuur dan een mail naar manifestations.vw@gmail.com of bel met 06-570 005 90